maandag 27 februari 2012

Eindelijk !

Liefste vrienden en familie,
Ja, inderdaad, eindelijk !!
Na een lange tocht met veel ups en dows is het eindelijk zover. Het voelt zeer fijn om onze kleine meid eindelijk bij ons te hebben. We weten dat jullie allemaal niet kunnen wachten om haar schattige snoetje te zien, maar voorlopig willen we even de rust bewaren.
De afgelopen maanden waren zeer druk voor ons, maar ook voor Sikelelwa. Ze is nog helemaal overdonderd door de vele gebeurtenissen. En dat is begrijpelijk.
Om te wennen aan elkaar en om de hechting goed te laten verlopen, vragen wij jullie om voorlopig, tot Sikelelwa het ons vertelt, geen goed bedoelde bezoekjes te brengen. Pak haar niet op je schoot, geef haar geen cadeautjes (geef de cadeautjes aan ons, en wij zullen dit aan haar geven) en alleen wij zullen haar begeleiden naar het toilet,enz.. Onze kleine spruit moet leren dat de mensen die ze Mama en Papa noemt ook écht haar Mama en Papa zijn. Dat zij degene zijn die voor haar zullen zorgen en er altijd voor haar zullen zijn. Het is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Sikelelwa dat de vertrouwensband goed word opgebouwd. Ze moet leren begrijpen dat ze altijd op ons kan terugvallen en dat heeft zo z'n tijd nodig.
We weten absoluut dat dit geen gemakkelijke situatie is voor jullie, maar we rekenen op jullie begrip. Het is heel belangrijk voor de verdere toekomst van ons prinsesje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten